Underviserne

Vi er en gruppe kompetente, uddannede og engagerede undervisere med mange års undervisningserfaring.
Alle undervisere er selvstændige og ikke ansat i studiet. Vi tillader alligevel fleksibilitet mellem holdene. Men du hører til et fast hold i huset med en fast lærer.
Du er i trygge hænder hos alle vores undervisere.

 
 
_J6P1281 copy.jpg

Tina Fresco

Tina er den daglige leder af Yoga House. Hun underviser i yoga på fuldtid og har mange forskellige hold. Tina er uddannet yogalærer fra Hamsa Yoga i København, men startede med yoga hos Annette Tzfanya i 2003.

Tina deltager jævnligt selv i længere yoga retreats med Orit Sen Gupta, grundlæggeren af Vijnana Yoga. Hun har deltaget i workshops med prominente yogalærere: John Friend, Ros Rayburn, Andrea Boni, Sianna Sherman, Desiree Rambough og Nancy McCaohan. 

Tina har en bachelor i medicin fra Aarhus Universitet, en læreruddannelse, gravidyogalæreruddannelse, efterfødselsyogalæreruddannelse og underviser YOJO (yoga og jordmoder) klasser i Hillerød.

Tina varetager Yogalæreruddannelsen i Yoga al Fresco sammen med Annette Tzfanya

Tina underviser i yoga på stranden i Tisvilde hver sommer. Tinas firma hedder: Yoga al Fresco

 
17022506_10212421941530356_4966605583688874685_n(1).jpg

Annette Tzfanya:

“Jeg nyder og lever livet fuldere, når jeg giver mig tid til en fast yogapraksis og jeg kan ikke forestille mig noget bedre end at undervise i yoga og videregive min egen kærlighed og begejstring for en praksis, som sætter mig i stand til at møde livet præcis, som det er.”

Annette har undervist i yoga i 15 år og har også undervist i andet i forbindelse med mit job, som fysioterapeut.

Uddannelser:

  • Fysioterapeut 1990

  • Yogalærer, Kreativ Yoga, Ferederiksberg 2003

  • Yogalærer, Vijnana Yoga - ved Orit Sen-Gupta 2008

  • Master i rehabilitering, SDU

  • Restorativ Yoga, Hamsa Yoga, København 2015

  • Mindjuice Coach, Mindjuice

  • Firma: Yogamedmere

 
Helle_Portraits_Portrait(1).jpg

Helle Thomsen Schmidt

Helt fra barnsben har bevægelse været en del af Helles liv. Fra dans til ballet, aerobics, step, pilates og så selvfølgelig yoga. 

I 2006 begyndte Helle sin 2-årige yogalæreuddannelse hos Søren Rasmussen (Helyoga i Helsingør). En alsidig uddannelse med et forløb på over 600 timer. 

Derefter viste det sig ret hurtigt, at Yin Yoga og arbejdet m bindevæv/fascia skulle være Helles niche.

Yin Yoga uddannelserne startede hos mesteren Paul Grilley, og siden Victor Chng samt Jo Phee.

Helle har desuden læst anatomi hos Læge Ole Købke, og fordybet sig i Myofascial Release, samt Anatomy trains in Motion.

Hovedvægten af Helles timer er Yin Yoga, netop fordi alle kan være med, og fordi så mange har brug for den ro og harmoni, som Yin yogaen skaber.

Helle har undervist siden 2007, og arrangerer hvert år yoga rejser til Italien.

Firma: Essendo.net

Nina Sommer.jpg

Nina Sommer

Nina har en kadidatgrad i psykologi og sundhedsvidenskab, en master i Mindfullness og stresshåndtering foruden flere forskellige yogalæreruddannelser

Nina betegner sig selv som stress specialist og har i flere år arbejde med mindfullness og stresshåndtering gennem kurser og individuelle behandlinger.

Hun har arbejde i flere år for Novo og andre større dansk virksomheder samt arrangeret fordybende samtaler om liv og filosofi i Slangerup kirke.

Hendes bløde varme stemme er en sand lise for en stresset sjæl. Så du er i gode hænder, hvis du ønsker at slippe af med din stress.

 
 
Hannah Lind Arlaud 3057.jpg

Hannah Lind Arlaud

Hannah  er bl.a. uddannet Nordlys Massageterapeut og Spædbørns- / børnebehandler med speciale i graviditet, fødsel og barsel samt de første vigtige år i barnets og familiens liv.

Hannah har undervist mødre i babymassage siden 2005 – både 1:1 og i mødregrupper, gennem FOF, LOF og på biblioteker, og siden 2009 som ekstern lærer på Nordlys Centret, hvor hun holder tre dages kurser for fagpersoner om vigtigheden af berøring og bevægelse for de mindste.

Hannah underviser nu også i massage for par i Yoga House