Privatlivspolitik for kunder i Yoga al Fresco, kunder hos Tina Fresco:

Indsamling af personoplysninger: Yoga al Fresco beskytter dine persondata. Yoga al Fresco respekterer dit privatliv og denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger vil beskrive vores forpligtigelser, til at sikre dine personoplysninger og dine rettigheder.

Yoga al Fresco leverer yogaundervisning til privatpersoner og offentlige virksomheder. Yoga al Fresco har hovedsæde i Danmark og er underlagt denne Europæiske persondata lovgivning og den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR).

Anvendelse og accept: Denne erklæring er gældende for alle yoga al fresco serviceydelser.

Personoplysninger er de oplysninger, som kan identificere dig som person. Det er nødvendigt at behandle dine personoplysninger for at kunne betjene dig bedst muligt. Undlad at benytte Yoga al Fresco og Yoga House Helsinge, hvis du ikke kan acceptere måden, hvorpå vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.

Databehandling:

Yoga al Fresco behandler personoplysninger fra vores kunder. Vi behandler også personoplysninger om potentielle kunder, som henvender sig aktivt til Yoga House Helsinge og Yoga al Fresco.

Dataansvarlig:

Yoga al Fresco behandler personoplysninger for generelt at kunne styre vores kunderelationer og for at opfylde vores kundeforpligtigelser. Vi behandler disse personoplysninger for

1) at kunne håndtere kundeservice

2) at behandle fakturering, ordre og betalinger

3) at forhindre misbrug og forebygge misbrug af vores produkter og tjenester

4) at kunne udføre salgs- og kontraktproces til kunder

5) at forbedre og videreudvikle funktionalitet, kvalitet og brugeroplevelsen af Yoga al Frescos tjenester og produkter

6) at kunne promovere relevante produkter og tjenester via interesse profiler

7) at udføre vedligehold, fejlfinding og fejlretning

Yoga al Fresco har ud fra de ovenfor angivne formål et juridisk grundlag for at behandle personoplysninger.

Primært baseret på at Yoga al Fresco udfra et forretningsperspektiv har en legitim interesse, som efter vores overbevisning, ikke er i konflikt med dine rettigheder omkring persondatabeskyttelse og selvbestemmelse.

Dit samtykke fungerer som det juridiske grundlag for at behandle dine personoplysninger.

Yoga al Fresco opbevarer kun email adresser og ikke andre personlige data. De indsamlede e-mailadresser benyttes til at udsende nyheder om aktiviteter i Yoga House Helsinge og Yoga al Fresco med salg for øje.

Du kan til enhver til bede om at blive taget af maillisten. Bare send en e-mail til tinafresco@gmail.com med ordet "AFMELD"